Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 26, 2009

Best of SAG-awards

Hugh Lauries tacktal när han vann för bästa manliga huvudroll i dramaserie;
"I actually bet 100 dollars on James Spader, this is just not my night."

Det var mycket mer färg på klänningarna på Screen Actors Guild award, än på Golden Globe. Mycket lila, gult och midnattsblå.

Gary Oldman tog emot Heath Ledgers pris för bästa manliga biroll och det var stående ovationer.

Gladast var nog Meryl Streep som vann för bästa kvinnliga huvudroll för filmen "Doubt". Hon sprang upp på scenen med händerna viftande i luften och hon fick också stående ovationer. När hon kom upp på scenen iförd - byxor?!?! (Ovanligt i dessa sammanhang...)
Hon sa:
"I didn't expect this, I didn't even buy me a dress!"
Hon höll också det bästa tacktalet tycker jag.

Sean Penn vann för bästa manliga huvudroll i filmen "Milk" och fick också han stående ovationer. Nu ska jag gå och lägga mig och sova några timmar, innan Jack vaknar för dagen.
Tjingeling!
--------------------
I sum up the SAGawards.
I loved Hugh Lauries speech and Mery Streeps!
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

oj att du orkade vara uppe mitt i natten :)
hoppas att du får sova lite innan lilla busfröt vaknar :)

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Missade den tillställningen, bra att man fick det refererat av dig ;) Tycker gott du kan övertala karln att köpa dig blommor varje vecka, det är bara att blinka lite sött ;p

Zizzi sa...

Lady thirty: Jag fick sova till nio sen. Men jag var lite trött. Fast det är inte så ofta det är galor, så det är en tradition jag har, även om jag jobbar dagen efter.

Rosa Hemmet: Jag ska definitivt försöka att blinka lite sött. :-)

Kramar