Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, januari 30, 2009

Ananas!

Den här ananas-skålen har jag velat ha sen jag såg den på Åhléns för några veckor sedan. Men 250 kronor tycker jag är lite mycket, får vänta tills den förhoppningsvis kommer på rea. Men visst är den läcker?!?!
Tjingeling!
---------------------
A bowl I want.
So long!

5 kommentarer:

Lady Thirty sa...

den var verkligen fin!

kramelikram

Lilly Lee sa...

hejhej! ang signatur, kolla in mina senaste kommentarer, där har min vän beskrivit hur man gör! hittar du det inte så fråga igen så ska jag leta upp det och berätta =P

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Du är inte den enda som spanat in den, men jag tänker som du, rea förhoppningsvis. Jag har kommit på mig själv med att nästan vara lite småsnål.. haha. ja men det var lite mycket för den tyckte jag. Snygg är den ju, helt klart. Vågar man vänta på rean? :)

Zizzi sa...

Lady tirty: Visst är den!

Lily Lee: Ska försöka sen när jag har lite mer tid.

Rosa Hemmet: Om den kommer på rea innan slutet av februari, ska jag köpa den. Annars köper jag den i slutet av februari i alla fall :-)

Kramar

Katja sa...

superläcker, har också tittat på den men tycker att det är lite väl dyr!