Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, december 16, 2008

Julpyssel!

I helgen som var gjorde jag också lite pyssel. Jag använde mig av toalettpappersrullar, som jag delade på mitten.
Sen målade jag alla utom två i grönt. Jag använde akvarellfärg, eftersom den torkar så snabbt, men man kan spraymåla, eller slå in de en och en i valfritt papper.
2 stycken fick bli bruna. Man behöver inte använda toalettrullar, man kan också använda konservburkar som man tar bort toppen och botten på och spraymålar, eller har kvar som de är. Nu äter inte vi så mycket som kommer ifrån konserver, så vi hade bara två stycken hemma, därför fick det bli toarullarna.
Sen limmade jag ihop de och satte in lite röda kulor och rosetter. På kanten på framsidan av rullarna satte jag lite guldglitter-lim.
Överst limmade jag på en av Susannes "Angel of the north".
Vad blev det av det här då? Jo......
En julgran till toaletten, gjord på toalettpappersrullar. Jag tyckte att den blev ganska bra! Och lite mysigt att ha en gran inne i badrummet!
Tjingeling!
------------------------------
I have made a christmas-tree out of toiletpaper-rolls. I painted them, glued them together, put some decorations inside each roll and glued glitter on the edges, then I tied a big bow around it and Voilá! A christmas tree made of toiletpaper-rolls for the bathroom! (You can also use tincans that you spraypaint. Or something else. It's only your imagination that decides.)
So long!

6 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Men vad söt!
Och fiffigt med toatemat:)

Kul att se min lilla ängel på toppen:D

Susanne

Lady Thirty sa...

hi hi vilket skoj pyssel!
fint blev det också.
jag har ju varit nyfiken i flera dar nu och undrat vad du hållit på med :D

kramelikram

Linnea sa...

Oj va fint....du ar ju sa himla bra pa att pyssla...

Zizzi sa...

Alla: Tack! Jag blev riktigt nöjd själv.

Kramar

pinkstilettos sa...

Wow! What a creative idea and it looks great! I wanted to write and say thanks for your nice comment. Daisy~

Anonym sa...

視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,女人,美女,寫真,遊戲,微風,微風,台灣論壇,論壇,plus,論壇,維克斯,情色論壇,性愛,性感,校園,正妹,AV,女優,SEX,走光,a片,免費,A漫,h漫,漫畫,免費,網站,遊戲,文學,遊戲,色情,影片,色教館,色色網,色遊戲,自拍,尋人,偵探,偵探社,徵才,澤井芽衣,衣櫥,內衣品牌,曬衣架,西田麻衣,魔衣盒子,麻將,遊戲,薰衣草,洗衣店,內衣,賴布衣,遊戲,哺乳衣,卯月麻衣,成衣工廠,內衣,月眉,字典,育達,字典,教育大學,緯來,教育局,教育局,育達