Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, december 06, 2008

Det ska börjas i tid...

Jack i sina snygga converse som är lite för stora för honom, men till våren kommer han garanterat kunna ha de! Dessa fick han av sin gudmor och hennes fästman i dop-present. De är mörkblå.
Tjingeling!
-----------------------
Jack in his nice converse. They are a little bit to big for him, but next spring they will fit! He got theese from his godmother and her fiancé when he was baptised. They are dark-blue.
So long!

5 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Vilka supersöta skor! Barnskor är blan de gulligaste som finns just för att de är SMÅ :) Vilken söt nymfparakit ni har, tycker han såg lite skrämande ut när han mopsade upp sig sådär! ;)

Zizzi sa...

Rosa hemmet: Visst är barnskor underbara! Jag vet att han kommer få två par skor av mormor och morfar i julklapp! Sylvester tackar och bockar!

Kram

mothersvea sa...

namen oj sa sota!!

Miss Agda sa...

Små converse är übersöta. Ännu har jag inga barn, men har spanat på Converse för småttingar o mina barn kommer att gå i dem, det är en sak som är säker. Själv älskar jag Converse och äger just nu 4 par...

Zizzi sa...

Mothersvea: Visst är de! De är nästan sötare än vuxen-converse!

Miss Agda: Jag äger inget par, men ska köpa till sommaren, för de är sååå sköna, och snygga!

Kramar