Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, november 21, 2008

The Mary Tyler Moore show!

Förr i tiden var det många skådespelare och skådespelerskor som hade en "egen" show. Tex "The Judy Garland hour", "Carol Burnett show" m.m. Mary Tyler Moore hade också en egen show, som var mer som en tv-serie är en show.
Hon och hennes två väninnor var dåtidens samantha, carrie och miranda (ja, det finns en väninna till som är lite charlotte.)
Jag skulle inte ha nåt emot att ha marys kläder och lägenhetsinredning från serien.
Mary jobbar på en tv-station i serien.
Nu till mitt problem....jag har inte sett serien, men vill gärna. Nån som vet var man kan få tag på den? Jag vet att fyra säsonger finns ute i USA, men jag har inte hittat de i sverige.
Jag får fortsätta leta...
Tjingeling!
-------------------------
I would love to see "The Mary Tyler Moore show", I know four seasons is available on dvd in the states. But where can I find it in sweden?
I have to look further....
So long!

4 kommentarer:

Petra Månström sa...

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med serien, men jag älskar kläderna på bilderna du visar. Jaa, kanske inte "sparkdräkten" då - men de övriga =)

Lady Thirty sa...

vet inte var du kan få tag på serien, men lovar att tala om det ifall jag får reda på det :D

kramelikram

Betty Lou sa...

amazon eller ebay borde den finnas på. och kanske som en torrent nånstans ;D

Zizzi sa...

Petra: Jag tycker mest om kläderna på nedersta bilden.

Lady thirty: Tack!

Betty Lou: Jag hittade den som torrent, men gick inte att se på på min dator...

Kramar till er alla!