Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, oktober 13, 2008

vanilla eller cherry-coke?

Jag hittade de här två läsken på en mack i Norrtälje! Jag köpte hem en av varje för att smaka.
Igår drack jag cherry-coke. När man drack den smakade den som vanlig cola, men eftersmaken var starkt körsbärig! Och det var verkligen inget för mig! Man blev helt torr i munnen av den!
Nu sitter jag och dricker vanilla-coke. Den smakar faktiskt riktigt gott! Man kan bara ana vanilj-smaken, och den har en liten vanilj eftersmak, men inte stark, utan bara en aning vanilj. Den var god! Men jag föredrar nog vanlig cola zero, men det var kul att testa!
Tjingeling!
--------------------------
I found theese two soda-cans in Norrtälje! I bought one of each to try them out. Yesterday I drank cherry-coke. When I drank it it was like regulary coke, but the after-taste was very strong of cherry! And that is nothing for me! I got all dried out in my mouth!
Now I drink the vanilla-coke. It tastes good! It has a feeling of vanilla. And an aftertaste of vanilla, but just little, not strong! It was good! But I think I prefer regular coca cola zero, but it was fun to try it!
Toodeloo!

6 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Ville bara önska dig lycka till i min lilla tävling.
Kram Lotta

Stämningsfullt sa...

Hej!
Det fanns ju en dricka som hette Dr Pepper. Kommer du ihåg den? Den smakade ju lite cola och körsbär och den var ganska god...
Nu blevman lite nyfiken på de där :)
Kram!

ingegerd sa...

hej!trevlig blogg du har!Jag har inte smakat någon av dessa drycker man kanske skulle testa!=)

Loppisliv sa...

Hejs svejs! Jovisst känns det konstigt att tiden gick så himla fort och hux flux är de vuxna.

Själv dricker jag nästan aldrig läsk, och gör jag det så kör jag med den tradionella cocacolan. Men jag ska nog testa vanilla smaken nästa gång, blev lite nyfiken nu ju. Ha en härlig vecka. Kram Paula

Miss Agda sa...

Vanilla coke har jag druckit och jag tycker den smakar rätt så bra.

Kul förresten att Breakfast at Tiffanys är en av dina favofilmer! Jag älskar stämningen i den filmen då Audrey går på NYs gator! Trots att storyn är sådär så är filmen helt fantastisk

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Under mitt år i USA drack jag ofta cherry coke! Super god tyckte jag att den var. Smakade som Dr pepper ungefär:)
92/93 när jag var där var den nästan lika vanlig som vanlig coca-cola!

Kul att du hittade en sån! Önskar jag kunde hitta den här!

Vanilla coke gillar jag inte så värst...men den är ju inte äcklig heller..hihi!
Susanne