Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, oktober 15, 2008

Killarnas rum

När jag tog bilderna i killarnas friggebod hade de precis ställt ut alla möbler och alla saker, så det är inte så "ordningssamma" bilder, men ni ser i alla fall i det stora hela hur det blev. Jag har inte varit med och bestämt nåt om möblers placering eller så, eftersom de är 17 och 18 får de bestämma allt sånt själv! De två sovbåsen. Tims till vänster och Teds till höger. Här ska jag sy två stycken förhängen, så de kan dra för om sig om de vill gå och lägga sig ostört.
Tv, soffa och soffbord fick vi plats med också! Gardiner har vi skaffat, men vi måste bara komma iväg och köpa gardinstänger.
Datorbord med dator, innan de hunnit packa upp den.
Det blev ganska ljust. De verkar trivas och sova bra där i alla fall, och det är ju huvudsaken. Men vi har förklarat, att med "eget" boende kommer ansvar. Alltså;
1. Städdag en gång i veckan, trots att kompisarna är över.
2. Det ska inte förvandlas till en fritidsgård
3. Det ska inte vara några problem att komma upp till skolan!
Tjingeling!
--------------------------------
Pictures from where Johnnys sons moved in to. I took the pictures just when they got the furniture in place and all the stuff they have, so it is not so clean, yet!
Toodeloo!

3 kommentarer:

Petra sa...

Eget boende regerar! Sen behöver det inte vara världens flashigaste ställe, åtminstone inte i början. Man blir kräsnare med åren, ha ha.

Lilla Blanka sa...

Hej Cissi!

Kan tänka mig att de är överlyckliga över sitt "egna" boende!
Perfekt när man kan lösa det sådär.

Kram
Mia

Rosa Hemmet sa...

det där verkar ju vara en bra lösning och pojkarna kommer säkert trivas super att bo där ute och vara lite ifred :) Synd att ni inte kan använda kakeldekor, för det är ju så enkel piffning. Den blå plåtburken innehåller hårdbröd och har 3 olika fack, supersmart och fin :) ha det bra