Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, september 20, 2008

Speldosa

Jag letar just nu efter en riktigt fin speldosa till Jacks nya rum! Han har en mjuk kanin som hänger på en krok, men jag skulle vilja ge honom en liknande bilden i julklapp. Jag tycker att de är så fina att se på, hoppas han tycker det också!
Tjingeling!
-------------------------------------------
I'm looking for a real nice musicbox for Jacks new room! He has a soft rabbit that hangs on a hook, but I would like to give him something simular like the picture for christmas. I think they are so nice to look at, I hope he think so too!
Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

det är jättefint med små speldosor.
mamma har en jättefin med änglar, som är från Tyskland tror jag men de finns nog i en butik i Gamla Stan.

kramelikram

Stämningsfullt sa...

Hej!
jättesöt! Den skulle han säkert gilla :)
Kram!

Hem och Lycka sa...

Å så söt, den gillar han säkert! kram