Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 09, 2008

Sarah Kay


När jag var liten hade jag en Sarah Kay-målarbok. Det var min absoluta favorit målarbok. Jag var jätteförsiktig när jag målade i den. Så att inte färgen skulle lysa igenom till andra sidan och att jag höll mig inom linjerna. För några dagar sedan sprang jag på en sån målarbok igen. Jag blev jättenostalgisk! Jag tycker fortfarande att bilderna är ursöta!
Tjingling!

When I was a little girl I had a Sarah Kay-colouringbook. It was my absolute favourite! I was so carefull when I used it, so the colour shouldn't be seen through to the next paper, and to stay in the lines! I still think that the pictures are very cute! A couple of days ago I saw a Sarah Kay-colouringbook again, and I got very nostalgic!
Todeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh, de är såååå söta!!!
jag hade tavlor med såna fina bilder... :)

kramelikram

Maria sa...

De där bilderna gör mig också nostalgisk, jag hade en anteckningsbok med en sådan flicka på framsidan.

Rosa Hemmet sa...

Ja visst ere väl hrligt med nostalgi?! Kommer oxå ihåg hur noga man var, helt förstörd om man målade utaför linjen... haha. Du lärde mig nå nytt om flamigosarna, det visste jag inte! Man lär sig nå nytt varje dag! Ha det bra

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Aaaa..jag blir alldeles varm i kroppen! Jag hade ju OCKSÅ en sån:) Gud vilken nostalgi! Undra om den blev slängd,eller om den ligger i förrådet någonstans...hm...hade nog brevpapper också tror jag..

Har dessutom fortfarande kvar en liten handväska i tyg, med mönster därifrån! Måste leta reda på den. Inte så länge sen jag såg den..

Susanne