Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, augusti 10, 2008

Bygget del 1

Såhär ser det ut på sidan om vårat hus just nu. Vi håller på och bygger ett 15kvm vinterbonat småhus till Tim och Ted. De ska flytta ut dit och vi ska ta det stora sovrummet, johanna får vårat gamla sovrum och Jack får johannas gamla. Så vi har ganska mycket att göra just nu. Huset kommer att vara klart om ca en vecka.
Tjingeling!
It looks like this on one side of our house right now. We're building a little house for Tim and Ted. They are going to move out there, and we are going to get the big bedroom again, johanna gets our old bedroom and Jack moves in to Johannas old room. So we have a lot to do right now. The house will be ready in one week.
Todeloo!

1 kommentar:

Perny sa...

Aha, femtonspel :)