Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juli 02, 2008

Uppsala-shopping

Igår var jag i underbara Uppsala och träffade min underbara vän! Vi gick runt i butikerna och shoppade. Mamma kom förbi oss på sin lunch och gav mig pengar så hon bjöd oss på vår lunch, även fast hon inte hade tid att stanna och luncha med oss. Det var snällt! Men hon är väldigt snäll min mamma (och min pappa också såklart!) Som vanligt när jag träffar Maria hade vi kul och skrattade! Hon köpte underbara kläder! (ni kan se det på hennes blogg). Jag handlade också: En jättefin och skön kofta på Monki, en prickig kjol från H&M
Ett omlottlinne från Lindex och en blommig top från H&M
Jack fick också lite nya kläder; en dubbelknäppt skepparkavaj från Lindex som han kan ha i höst, ett par jeans och ett linne från H&M.
Jag köpte 2 olika blommor att ha i håret, 4 nagellack och en fil.
Ett av nagellacken (nr 98) har jag letat efter sen jag såg det på Marias blogg, men det har varit slut ÖVERALLT i stockholm! Vi letade i 3 butiker i Uppsala innan vi hittade det! I lööv it!
Efter shoppingen satte vi oss och fikade. Mamma kom förbi när hon slutat jobba och vi åkte gemensamt till mamma och pappa. Väl där, kom Johnny, Johanna och Tim förbi och vi åt grillat och mammas egen potatissallad. MUMS!
Jack fick ett par solbrillor av mamma med Nalle Puh och Tiger på. Sen åkte vi hem och såg på "Arn"-filmen. Jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden och jag fått Johnny att sluta kittla mig!
Yesterday I was in wonderful Uppsala and met with my wonderful friend! The pictures show you what I bought. Then, after all the shopping I went to my parents house and met with Johnny, Johanna and Tim. We ate barbeque and my moms homemade potatosalad. YUMMY!
After we went home we watched a movie. I fell asleep as soon as Johnny stopped tickle me!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

alltid lika kul och shoppingfyllt när vi ses! tack för ännu en kanondag!

kramelikram

Lady Thirty sa...

kolla hära:
http://www.tradera.com/TREVLIGT_TYG_MED_CUPCAKES_MUFFINS_KITSCH_RETRO_-auktion-67308506

Maria sa...

Oj vilka fina kläder du shoppat, speciellt kjolen var söt =) och nagellacken måste jag härma dig på =) hittade hit genom Lady Thirtys blogg!

Ha en bra dag!

/Maria

Maria sa...

Fina inköp! Speciellt det översta med prickig kjol...det gillar jag mycket!

Betty boop väskan hos mig är köpt på en affär i Piteå som just gått i konkurs...borde ju finnas någonstans i Stockholm...men kanske som att leta en nål i en höstack?!