Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, juli 24, 2008

Min lilla personliga.....

Ni har inte fått sett några bilder från vår nya husvagnstomt, eftersom jag glömde kameran för första gången i mitt liv! Men nästa gång ska ni få se. När jag kom hem från husvagnen låg min nya personliga kalender och väntade på mig! Man får utforma den själv. Välja text på framsidan, textfärg och bakgrundsfärg. Man får till och med välja färg på snodden som håller ihop kalendern!
Sen får man även välja text på första sidan. Nedanför texten står kontaktinformation. Detta tycker jag är bra, då jag skriver så mycket i mina kalendrar och skulle bli jätteledsen om jag tappade bort min.
Såhär ser den ut inuti. Här får man välja om man vill ha linjerat, rutigt eller blankt.
Eftersom jag är en list-madame som älskar att göra listor valde jag att på höger sida ha "veckans lista" och bredvid bara linjerat......
......och till höger "veckans att göra" och bredvid månadsöversikt. Man kan välja allt möjligt att ha nederst på sidorna, men detta var alltså mitt val.
Sen har den små söta symboler som bl.a påminner om vintertid, och sommartid.....
.....första, andra, tredje och fjärde advent............
....ett hjärta för alla hjärtans dag........
...En semla till fettisdagen..............
Våfflor till våffeldagen................
Jag fullkomligt älskar min nya kalender! Man kan nu också välja startmånad. Och jag valde augusti, så nästa vecka får jag börja använda den! Inom 5 dagar efter jag hade beställt den hade jag den i brevlådan!
Tjingeling!
Today I show you my personal calender that I've ordered. You can choose colour, text and almost everything you want. I LOOOOVE IT!
Toodeloo

4 kommentarer:

Perny sa...

Men var köpte du den, för guds skull kvinna LÄNKA!!!! Jag vill ju också ha ju.

Perny sa...

Och det är nu du kan svara mig med "Men använd ögonen kvinna, det ÄR länkat!!!"

Men jag hann först :)

Lady Thirty sa...

ha ha perny är så rolig :)
du min vän, det var kul att se dig en sväng idag!

by the way så har du blivit utmanad: http://ladythirty.blogspot.com/2008/07/jag-fick-en-utmaning.html

Anonym sa...

Har också den kalendern. Visst är den bra!
Kram
Ankan