Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, juni 10, 2008

"Man ska ha husvagn....del 2"

Dag två var det dags att sätta upp förtältet. Johnny fick hjälp av Micke. Jag och Anna (ankis dotter) satt bredvid och kom på bra lösningar som vi skrek ut, och som resulterade i att vi faktiskt fick upp tältet. Jag videofilmade, för det var lika kul att se som när morfar och pappa försökte lirka upp julgransbelysningen när jag var liten.
Zorro brydde sig inte så mycket om tältet, han åt glass istället!
Voilá! Tältet är uppe. Vi flyttade in bordet och stolarna. Vi ska skaffa ett cafébord med två stolar, som kan stå utanför.
Hemska hemska hemska gardiner i förtältet! De ska jag också sy nya. (Jag fick helt plötsligt en massa sy-projekt!)
Zorros mathörna. Han har fått en matskål med läder och strass! Han ska även få en kitschig vattenskål när jag hittar nån.
När andra letar efter och köper svarta sopsäckar, letar och köper cissi prickiga!
Jack har lärt sig att ta tag i foten med handen, det gör han hela tiden när han ligger ner.
2 som sov gott i husvagnen (och tillsammans!) var zorro och jack. Zorro brukar vara rädd för Jack, eftersom jacks armar och ben vevar lite hursomhelst, men nu gick det tydligen jättebra att sova tillsammans, och det är jag glad för. Jag vill att de ska bli bästa vänner!
Det var alla bilder från helgen, men som ni läst har vi mycket att göra om innan allt är klart. Vi ska ta ut två bord till, till förtältet som avställningsytor, köpa ny matta till golvet, sy nya gardiner, köpa toalettstol och köpa lite andra saker som frukostskålar och sånt. Men det återkommer jag med med bilder sen.

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

sötskruttarna! hoppas Lakriz kan tycka om en bebis sådär mycket också (om vi skulle få en sån nån gång).
Skålen i sista fotot är Lovely!

kram o tack för filmtipslistan :)

Pixi sa...

Ohh vad super gulligt!! de blir sääääkert de bästaste vänner o vilken första hund minne han kommer att ha...den bästa antagligen...ser att du vart på rusta,sj har jag brickan o stora fatet!! Må gott !=)