Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 01, 2008

Mallorca-armband

Igår kom Johanna hem från Mallorca. Det är första gången i hennes liv som hon varit utomlands. Hon var där med sin moster. Det är lite ståhej innan en 11 åring får åka utomlands med annan släkting än sina föräldrar. Johnny och johannas mamma var båda tvugna att skriva på en fullmakt som gav moster rätt att resa med johanna. Det är bra tycker jag. Hon hade jättemycket att berätta nu när hon är hemma i alla fall och hon hade shoppat upp hela barnbidraget som hon fick med sig, vilket jag tycker är bra! Armbandet ovan fick jag i present. Det kommer bli urläckert när jag blir brun i sommar! Johnny fick en mercedes nyckel-ring och Jack fick ett ko-gosedjur. Jack sken upp som en sol när Johanna kom hem. Han har nog saknat henne. Det har varit lite tyst och tomt när hon har varit borta, men lite vana är vi ju eftersom hon förr brukade vara hos sin mamma varannan vecka. Vi hade i alla fall haft finare väder än de på Mallorca!

1 kommentar:

Pixi sa...

Oh vad kul för hemme att hon kunde få följa med..vår son följde med sin kompis familj till cypern förra året..det var en höjdare tyckte han,bra när de kan komma iväg även om "familjen" inte gör det!!! må gott cizzi