Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 01, 2008

Kreativ på Livets bänk!

Vi var nyss på barnvagnspromenad, jag och jack. Vi stannade till och satt på Livets bänk (det stod så på den i alla fall) Jag tycker att det är så synd att folk inte kan sluta klottra! Är det NÅN som tycker att det är vackert? Kan vara om det föreställer nånting, men inte en massa kladd!
Vårt mål var kiosken och hämta ut ett paket med mina scrapbooking-papper jag beställt. Det var en hel del! Nu ska jag vara kreativ......imorgon!
Min "Prickiga" fas har inte gått över än och kommer inte göra det heller!
Blommor, Blad, hjärtan, prinskronor och mönster!
Moln, blommor, bambi och fjärilar!
Jag är lite sämre på att beställa/handla enfärgade papper, denna gång blev det bara 7 stycken.
Vad jag ska göra med papperet, får ni se när det blir färdigt.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

åh, vad trevligt med papper.
du vet ju att det är en av mina stora passioner i livet, så jag har ju också beställt, betalat och väntar nu på paket :)