Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, maj 10, 2008

Vill ha!

Jag tycker jättemycket om t-shirts med tryck och har hittat en nätbutik som har massor av t-shirts jag vill ha! Här är bara ett axplock; Playboy, självklart, eftersom jag tycker om kaninen.
Björnligan, är lite nostalgi för mig!
Kul att ha en pudel på t-shirten istället för en puma!
"Nobody puts baby in a corner" vem har inte sett "Dirty Dancing" och velat att Patrick Swayze (som han såg ut då) skulle komma och säga den repliken och sen dra upp en och dansa!

Kiss-sminkning!

Perfekt för mig som ammar!
Ännu mer nostalgi/barndom för mig!

Brukar se "Runs house" ibland, även detta nostalgi.

PERFEKT t-shirt för mig. Jim Beam, Jack Daniels och Johnny Walker för den som tryckte den, Jack, min son och Johnny min man för mig!
Idag fyller Johnnys älsta son 18 år, vi ska ta ut honom på vårt stamställe och bjuda på mat, och sen sjunga lite karaoke. Min mamma och pappa ska vara barnvakt till Jack och Johanna. Jag är lite nervös för att lämna Jack. Inte för att det är med mamma och pappa, det är jag absolut inte nervös över, för det fixar de! Men för att det är första gången jag lämnar honom för ett par timmar! Det kommer i alla fall att bli en tidig kväll, för Johnny ska jobba imorgon. Jag kommer gå omkring och känna mig nervös hela kvällen tror jag....ni får rapport om allt imorgon.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Gratta 18-åringen från mig(vad är det med den 10 maj, jag känner flera stycken som fyller år just den här dagen...) och så får ni ha det så trevligt ikväll!

Kramelikram