Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, maj 15, 2008

Samling 3

Boop-oop-i-doo! Min tredje samling är med min favorit seriefigur: Betty Boop! Den här plåtskylten köpte jag på en nostalgi-träff som vi brukar gå på varje år i augusti.
En av mina betty boop-pins som jag har på min jeansjacka.Mina andra Betty Boop-pins som jag köpt på gallerix.Mina två betty boop-påsar som jag har vid min hobbyhörna.Min Betty-borsteDen här thé-muggen med fat fick jag på en födelsedag av johnny och barnen.
Då fick jag också det här glaset.Min grå necissär från H&M.Den rosa necissären fick jag av Maria, för hon använder den inte. Och då tänkte hon på mig, eftersom jag tycker om Betty Boop.Jag har även en liten, svart necissär köpt från H&MPennor och Linjal från Gallerix.Pennskrin från GallerixPennvässare från GallerixSkrivböcker från gallerix. Den rosa har jag till inspirationsbilder som jag klipper ut och klistrar från olika inredningstidningar.Min favorit-top med Betty på.Den här köpte jag för längesen. Jag har även underkläder och strumpor med Betty Boop på.
Och även denna samling får avslutas med vykort som jag har på Betty Boop: