Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, april 22, 2008

Mer vaxduk och ytterdörr

Jag fick ganska mycket vaxduk över när jag klippte den till rätt längd. Så jag "klädde in" 2 glöggmuggar och ena innehåller tandpetare och andra kapsylöppnare.
Zorros matskålar fick sig också en "make-over". Såhär såg de ut förrut.
Och såhär ser de ut nu. Skålarna är nya, jag klädde in brickan i vaxduk.
Zorro verkar trivas med de nya skålarna, för han gick direkt dit. Och efter att ha luktat på vaxduken lite suspekt, började han dricka vatten.

Vilket härligt väder vi ha haft! Det är så härligt att kunna sitta ute och dricka kaffe i solen! Tänkte visa vår ytterdörr.Den här "Välkommen"-skylten köpte vi i Örebro när vi var och hälsade på Perny och hennes familj.Nytt handtag satte Johnny in för några dagar sedan. Vårt gamla handtag hängde på två skruvar, vilket inte riktigt kändes säkert!Vår dörrknackare i form av en häst-sporre (heter det så?) Den här har vi köpt för ett tag sedan på Fiskmåsen i gamla stan. Jag tycker om den. Vi köpte den för att johnnys pappa håller på med hästar.
Såhär ser vår ytterdörr ut i sin helhet.

Idag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig! Jag har velat göra det sen Jack föddes, men det har inte funnits tid. Jag måste ju ha någon med mig, som kan titta till Jack.
Och imorgon bär det av till Uppsala, mer om det imorgon kväll.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Kul o få se vad som händer hemma hos er...och fint blir det :)

Nästa gång jag kommer till stan MÅSTE vi gå till butiken du ville in i men som vi skippade...BEYOND RETRO

Ciao!