Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, april 06, 2008

Jacks möbler före och efter städning

Igår städade jag och Jack bland jacks saker. Detta är skötbordet innan städning.
Och såhär blev det efter:
Närbild på Jacks sparbössa som jag köpte till honom på färjan från finland hem till sverige. Jag tyckte att en blå mumin var bra. Nu ska jag bara börja lägga pengar i den.

Efter några dagar, när jag inte orkade hänga in mina kläder i garderoben. Nejdå, detta är direkt efter jag packat upp våra väskor efter semestern. Jag har bara inte hunnit lägga undan kläderna.

Såhär ser det ut numera. Jag har bäddat rent också. Fint påslakan va?

Jag ställde upp alla hans böcker på ett bord och la ner alla hans leksaker i lådan som jag klistrade på bokstäver på. Så nu är det städat och fint i sovrummet också.

1 kommentar:

Mamma Millan sa...

Så fint han har..så gulligt såå ju!!!Vilke sötnos han är desutom, såg bild nedan!

ja ...visst är de härliga våra stenar"kärlek o Harmoni"......vill ha mera!!!!

Tackför fina ord hos mig!!!
Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan