Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, april 27, 2008

Dop

Då är vår lilla bebis döpt! Jack Roger Mikael Löfholm, heter han! Dopet blev jättefint! Tim, jacks äldsta bror, läste evangeliet om Jesus och barnen, Ted, mellan brorsan hällde vatten i dopfunten, Johanna, enda systern, tände dopljuset och gav det till mig. Jacks gudföräldrar, Maria och Micke läste en dikt som jag hittat på internet och som jag tyckte var jättefin. Jag läste en tackbön. Jack grät bara under första psalmen, men var helt lugn när han fick vatten på huvudet.Hallon/vanilj/grädde/sockerkaka och hyvlad vit choklad.chokladmousse/passionsfruktsmousse
Väl hemma var det fika och MASSA presenter. Han fick så himla mycket fint och han kommer att ha glädje av varenda present! Den här blomman fick jag av Johnnys vän, Åke, och hans fru. Det tycker jag var lite sött.
Just nu skjutsar Johnny sin pappa till Arlanda. Jag är ganska trött och ska snart gå och lägga mig, tänkte jag.
Alla vi tyckte om var på dopet! Det saknades några från Örebro och så en från Uppsala och två från helsingborg, men annars var alla där!
Godnatt! Vi hörs av imorgon. Då ska jag visa alla underbara presenter.Inga kommentarer: