Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 17, 2008

Nystickat och nystädat

Hann inte med så mycket i helgen. I fredags var Johnny hos micke och anki. När han kom hem fick Jack en kofta som Anki stickat åt honom. Jättefin!

Knapparna är i form av båtar. "Finlandsbåten" sa Anki. Eftersom Jacks pappa kommer från Finland och vi ofta åker den båten när vi ska hälsa på.

Jag fick ett klotljus som ändrar färg från vit, till röd, till grön, till blå och så vidare. Det gick inte att fotografera, men det är häftigt!

Så har jag hunnit städa LITE. Jag har inte hunnit med mycket, eftersom allting tar sån tid, eftersom det är utrensning som gäller. Snart ska jag ringa Erikshjälpen, som har lite kartonger att hämta hemma hos mig.Två förebilder från köket. En hörna av köksbänken och fläkten.Och såhär ser det ut efter. Jag tycker att kryddburkar ser så fula ut. Men jag har sett fina i glas från åhléns. Kanske köper de och skriver med glasfärg på de, så man vet vilken krydda det är. Framtida projekt...


Tv-bänken före...
Och efter.....

Idag ska jag försöka hinna med att måla klart en tavla som nästan är klar. Den får ni se sen.

4 kommentarer:

En inredoholic sa...

Gulliga du vad glad du gör mig med din fina kommentar. Roligt att jag kan inspirera, och i helgen har jag fått ännu mer kött på benen som jag kan delge er på min blogg. Ha en underbar dag. Kram Jannice

Lina på gården sa...

UNDERBART söt liten son! Och ilken fin kofta han fick! =)
Kram

Anonym sa...

Så söt Jack är i sin nya fina kofta!
Kram
Ankan

Lady Thirty sa...

Sötunge! Han är alltid så glad :)
Kram Lady T