Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 17, 2008

Mina tavlor

Den här tavlan har jag målat klart idag. Den föreställer Lauren Bacall. Jag har ungefär 9 tavlor till att måla innan jag kan ha en utställning, som jag tänker ha i höst.
Den här gjorde jag förra veckan, men det är en beställning. Den föreställer Brigitte Bardot. Den ska Anki ha.
Jag har målat många många fler tavlor, som jag kommer att lägga upp här under etiketten "mina tavlor" så fort jag har tagit bilder på de. Jag har haft en svacka i måleriet, men nu har jag kommit igång igen, vilket känns skönt.

1 kommentar:

Perny sa...

Shit du är så jäkla duktig!!! Jag har ju aldrig tid att måla längre så jag kommer ingen vart i min utveckling men ska väl försöka mig på det nån dag igen.