Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, mars 06, 2008

Förvaring

Nu när jag håller på och storstädar och rensar ut hemma letar jag efter smart förvaring, och gärna "osynlig" sådan. Så jag var ute lite på nätet och tittade.
De här var ju hur söta som helst! Och den högra skulle passa en vän till mig som har "dille" på flip flops.

Nu har ju inte vi någon trappa i vårt hus, förutom den till källaren, och det skulle bli lite krångligt att ha skorna där, men kanske förvara andra saker i lådorna/trappstegen.


Jag efterlyser smart cd-förvaring! Jag har jätteproblem med att gömma våra skivor. Den här vägghängda var lite fin och läcker tycker jag. Den finns på Lustro.se

Men om ni har något tips för våra skivor, var snäll och tipsa mig!


Den här är ju också smart. Rymmer 50 cd-skivor per konsol.

Jag tycker att tidningar är vackra. Så dessa skulle jag kunna tänka mig för våra tidningar. Annars finns det ju liknande i trä från designtorget.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Köket hade faktiskt varit en idé men tror tyvärr att den inte får plats, har ju inte överdrivet med ytor där. Får titta på skålen i verkligheten, kanske bestämmer jag mig för att skapa plats. Har ju hänt förr..

Kul att du gillar min blogg coh skoj att se att du länkar till mig!

Kram Jenny

Inredningsgalen sa...

Gud villken smart trappa, had e varit perfekt här hemma!

En inredoholic sa...

Japp nu funkade direktlänken :) Ja du, du har inte missat inlägget. Jag får ta och fnula på den där idén. Tror inte det är det enklaste. Ärligt, hade jag glömt att jag skrev så.. Har för mig att Inredningsgalen skrev det på min blogg som kommentar. Men jag tar det till mig och fnular.

Kram kram!
Jannice

Lady Thirty sa...

Vilka häftiga grejjer! Jag känner mig träffad när det gäller flipflopsen :) Det skulle vara fint att ha sån där förvaring om jag bodde i hus och hade en altan eller liknande.
Det blir jättefint hemma hos oss, med "omgörningen" (lägger upp bilder på bloggen när det är helt klart), jag tror att du "smittade" oss med lite inredningsdille! :)
Kramar