Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 07, 2008

Girls of the playboy mansion

Sitter bänkad framför kanal 5 varje onsdag kl. 22.25. Jag vet inte riktigt varför jag tycker om att titta på serien, men det är nåt som gör att jag fastnar. Min favorit är Bridget (hon till höger) hon är så omtänksam och glad jämt. Hatar när Kendra (hon till vänster) skrattar. Hon borde gå hos nån "skratt-coach", det finns säkert.
Jag hittade deras My space-sidor, som jag har uppdaterat min blogg lista med.

De har något att göra varje dag. Det är aldrig bara att vara hemma och slappa. Förutom filmkvällarna de har på the mansion, där de bjuder in playmates och vänner i biosalongen som finns och så tittar de på gamla amerikanska filmer. Förra veckan hade de hyrt en biosalong och såg en Greta Garbo film. Jag tycker om Greta Garbo. Kanske är det därför jag tycker om att titta, för att de gör saker hela tiden, och har fester med olika teman (tycker om det också). Sen är det lite kul att Hef ser ut att vara lika gammal som Kendras mormor.

Tvärtemot vad man tror, så är dessa tjejer inte speciellt blåsta. Bridget till exempel är precis klar med sin utbildning i psykologi, tror jag att det var. Holly (hon i mitten som är HUVUDflickvännen som sover varje natt med Hef) har börjat jobba på playboy tidningen med fotografering och är duktig på det! Hon fotograferar inte, utan hon ställer upp bakgrunden på fotot och får modellen att känna sig bekväm. Holly har också designat en smyckeskollektion för playboy. Kendra sportar mycket. Hon är den jag tycker minst om, faktiskt. Hon är lite blåst...men säkert jättesnäll.

Jag tycker också om själva playboykaninen. (Som ni säkert sett på min träsoffa i hallen). Den är enkel och stilren. Jag har inte så mycket playboy-saker, men min kudde fick jag i födelsedagspresent av barnen för några år sedan. Mitt halsband fick jag av johnny på någon årsdag och en mugg och en påse som jag fick av min bästa vän maria också i födelsedagspresent (31 år). Jag har också iskuber och två whiskeyglas som jag fått av micke och anki när jag fyllde 30. Det jag skulle vilja ha följer nedan:


Dessa glas finns med rosa bunnies också...

Jag skulle också vilja ha flera muggar, glas och deras eget vatten, som faktiskt finns! Jag är inte så mycket för kläder med kaninen på. Inte väskor eller plånböcker heller. Det ska vara "hem"prylar.

2 kommentarer:

Mamma Millan sa...

jag brukar ed titta på det..tycker det är jätte kul att se hur de har det. Ne tror snarare att de är smarta....jag menar lyckas fång självaste Kungen...då räcker det inte att va en dum blondin ju!!

Tycker de är härliga alla 3 med sin olika personligheter!!

Ha en trevlig helg!!
~~*Kram Milan*~~

Jeanettes hus sa...

Hej på dig min vän,

Roligt att du tittat in på min blogg.
Har tittat runt lite hos dig och kommer att återvända med jämna mellanrum.
Hoppas att du tittar in till mig igen.
Ha en skön helg
Kramisar Jeanette