Efter förra helgens fiasko med beef wellington, bestämde jag att jag skulle köra på ett mer säkert kort denna helg. Jag hade en stek i frysen och tänkte att jag skulle prova på att göra slottsstek, vilket jag aldrig provat laga själv. Jag hittade lite trattkantareller i frysen, som jag smörstekte som tillbehör.
Jag gjorde snabbinlagd gurka med 1-2-3 lag. Nåt jag lärt mig på jobbet. 1 dl ättika, 2 dl socker och 3 dl vatten. Häll över gurkorna och skaka burken då och då. Jag provsmakade efter ett tag och beslöt att ha i lite mer socker. Men det är en smaksak.
Jag har ingen gryta som jag kan göra stek i, så jag gjorde den i ugnen med stektermometer. Till en serverade jag kokt potatis och gräddsås. Det blev jättegott!
Tjingeling!
After last weekends fiasko in the kitchen with beef wellington, I decided to make roast in the oven instead. It was delicious!.
Toodles!
söndag, februari 17, 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Låter verkligen jättegott och kul att det blev lyckat denna vecka :D
Skicka en kommentar