Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 30, 2013

Steg för steg

Idag lyssnar jag på Carolas "Steg för steg", ja - alla Carolas skivor. Kommer på att det är konstigt att de låtar som jag tyckte var tråkiga, och gärna hoppade över att lyssna på när jag var yngre är något av favoriter idag! "Det regnar här i stockholm idag. Du har det säkert bättre än jag. Det händer inget särskilt, jag har det ganska braaa. Men det regnar här i stockholm idaaag". Är ju faktiskt ganska bra!
Tjingeling!

Today I listen to my old idol Carola!
Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Så längesen jag lyssnade på hennes gamla skivor - måste nog göra det snart :)

kram

Zizzi sa...

Gör det! När man inte lyssnat på de på flera år blir de bra igen. Eller så är det minnena man har som gör den så bra. Kram