Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, april 09, 2012

Annandag påsk

Idag är det sista påskdagen att vila innan en 4 dagars arbetarvecka börjar! Jag har haft det skönt i påsk och bara tagit det lugnt. I fredags gjorde jag och Jack kycklingar som vi har framme här hemma, och en rosa till mormor och en blå till morfar. Jag skickade iväg lite brev till Betty White, Joan Collins, Lauren Bacall, Mary Tyler Moore, Hugh Hefner, Shirley MacLaine, Jerry Lewis, Carol Burnett, Dolly Parton, Liza Minnelli, Jerry Lee Lewis och några fler, så får vi se vilka som skickar foton med autograf på till mig...
I lördags träffade vi min mamma och pappa i stan och var ute och åt. Jack fick ett jättestort påskägg med massa gott i.
I söndags hade jag och mannen varit tillsammans i 9 år! Vi var ute och åkte omkring i bil och "fönstershoppade" hus.
Idag har jag inget inbokat, förrutom att jag måste tvätta lite, så Jack har några kläder att ha på sig till dagis. Tjingeling!

Inga kommentarer: