Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, mars 14, 2012

Kandelaber

 Min kandelaber ser lite trött ut. Var tvungen att sätta ett rött ljus i mitten, då mina vita ljus tagit slut. Så jag kände att det var dags att införskaffa lite nya "våriga" ljus.
 Så blev det! Ett ljusrosa, ett mörkrosa, ett ljusgrönt, ett mörkgrönt och ett petrolblå ljus blev det. Kände att det både var lite vårigt och påskigt på en och samma gång. Och det är ju snart påsk....
Såhär fint blir det när den är tänd! Så ska jag göra fler gånger; köpa ljus i olika färger. Tyckte det blev lite fräckt!
Tjingeling!

Inga kommentarer: