Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, december 27, 2011

Årets julkort!

Nu borde alla våra vänner fått sina julkort, så nu kan jag visa de på bloggen.
 Såhär blev årets julkort.
 Det består av ett foto på Maria Montazami som hon skickat till mig från USA. Sen "Piffade" jag upp det med glittriga stjärnor, snöflingor och lila/vitt papper med snöflingor.
Inuti står en julhälsning som Maria själv skrivit. Jättesnällt av henne att ställa upp och skriva våra julkort i år. Liten rolig grej, tycker jag. Tjingeling!

4 kommentarer:

Anonym sa...

vilka mysiga julkort :D

Perny sa...

Jag flinade allt när jag såg kortet och tänkte "Bara Cissi kommer på en sådan sak" och det blev ju ännu roligare nu när du berättar att det är hon som skrivit :D

God jul och kram på dig och din familj. Tack för kortet, hälsa Maria och tacka så mycket ;)

Lady Thirty sa...

Instämmer med Pernys kommentar ;)hajjade ju liksom inte från början :) trög och nybliven mamma liksom...

kramkram

Hanna sa...

har glömt att säga MEN TACK FÖR JULKORTET, det var jättefint :) jag själv glömmer skicka julkort varje år... men nästa kanske ;)