Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, maj 07, 2011

Mamma Berit och Papa Grappa

Igår skulle jag och mina arbetskamrater ut och äta på restaurang. En liten vårmiddag. Vi tänkte att vi skulle passa på att ge vår biträdande restaurangchef ett paket, eftersom hon kommer att föda vilken minut som helst. Detta var vad som låg i paketet.

Så jag slog in alla sakerna i ett paket och tog med det.

Så, efter jobbet gick vi till Papa Grappa. Det är en mysig restaurang på söder med bland annat den här fina tavlan på väggen, precis vid vårt bord.

Vi hade jättetrevligt. Jag åt biffstek med grönpepparsås, ugnsrostade grönsaker och potatis. Gott!

Till efterrätt åt jag Tiramisu. Mmmmm.

Tjingeling!


Yesterday me and my friends from work went out to a restaurant called Papa Grappa. We also gave a present to one of our chiefs who is going to have a baby any minute now. I ate so much good food and dessert! Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

så himla fint paket och vilket underbart innehåll :D
mumsig mat du åt!

kramkram

Linnea sa...

vilket fint paket! riktigt snyggt...jag tycker också det är kul att slå in paket men jag har aldrig gjort något sådant...kanske ska prova nästa gång!