Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, april 03, 2011

Veckans bok

"Elvis och jag" av Priscilla Beaulieu Presley.
Priscilla skriver den här boken ganska öppenhjärtligt. Tyvärr slutar boken när Elvis inte finns i livet längre. Jag skulle vilja läsa mer. Annars skriver hon öppet om hur hon var hans privata Barbie-docka. Hur han valde hennes kläder, frisyrer och sminkning. Och hur annorlunda han blev när hon blev mamma till Lisa-Marie. Men hon skriver med mycket kärlek och fina ord.
Det jag gillar är att de skildes som vänner. Bilden till höger är från när de kommer från domstolen och har skilt sig. De pratade ofta och frågade varandra om råd. Det gillar jag; en lycklig skilsmässa.

Mycket fin bok. Om du gillar Elvis, bara lite, ska du läsa den. Tjingeling!

This weeks book is "Elvis and me" by Priscilla Presley. Love it! Toodeloo!

2 kommentarer:

emma sa...

den lät intressant!

Lady Thirty sa...

åh så fina de var tillsammans :)
håller med Emma att boken verkar intressant!

kramelikram