Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 26, 2011

Termosmugg

Titta vilken fin termosmugg jag fick igår av min chef. På senaste personalmötet bestämdes att personalen skulle sluta använda engångsmaterial. Så hon köpte termos-muggar till oss. Och på min hade hon skrivit ut en bild på Elizabeth Taylor och satt in. Fint va? Jag blev jätteglad och tycker att muggen passar mig perfekt. Tjingeling!

Look what I got from my boss yesterday. A mug to drink coffee from. She had printed out a picture of Elizabeth Taylor and put it there. Nice! I got really happy and think that it fits me perfectly to drink coffee from. Toodeloo!

1 kommentar:

Perny sa...

Det är ju så roligt när chefen uppmärksammar sin personal på ett sådant sett. Man känner sig sedd.

Grattis!