Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, mars 23, 2011

Grattis Helena!

Idag fyller Jacks farmor år! Grattis! För att fira det dansar Jack och Lusse till Elvis. (ledsen att ni måste vrida på huvudet för att se videon åt rätt håll. Det blev så när jag filmade med mobilen.) Tjingeling!

Today is Jacks grandmothers birthday. Congratulations! To celebrate that Jack and Lusse is dancing to Elvis. (I'm sorry you have to turn your head sideways to see the video. It became like that when I uploaded it from my cellphone.) Toodeloo!

1 kommentar:

lady thirty sa...

grattis till henne!

älskar det här klippet :D

kramkram