Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, februari 13, 2011

Veckans bok

"Där mitt hjärta finns" av Billie Letts

Såhär står det på baksidan: Novalee Nation är sjutton år, gravid i sjunde månaden, hemlös och pank. Övergiven av sin pojkvän utanför en stormarknad någonstans i östra Oklahoma tvingas hon finna en utväg för sig själv och barnet hon väntar. Lösningen på problemen finns bokstavligt talat runt hörnet. Stormarknaden blir Novalees hem, därinne föder hon dottern Americus och där börjar också hennes nya och annorlunda liv....

Mitt omdöme: En stor favoritbok! Det här är en mysig bok att läsa, och jag sträckläste den. Jag har också sett filmen med Natalie Portman och Ashley Judd. Filmen är också jättebra, men inte lika bra som boken (som det brukar vara). Den här boken rekommenderar jag varmt!
TJingeling!

This weeks book is "Where the heart is" by Billie Letts. Toodeloo!

1 kommentar:

shoppingtokig mamma sa...

Vill inte vara påflugen..men läste i en annan blogg att du blandar två läppstift för o få rätt nyans,har du testat mary kay någongång? där kanske du kan hitta rätt nyans?