Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, februari 24, 2011

Friends are forever

Jag har ju glömt att visa en fin julklapp vi fick av våra vänner Anki och Micke.
Det är en stenplatta med texten "Friends are forever". Just nu står den i ett av våra fönster, men jag tror att den ska ligga ute nånstans i sommar, eller hängas upp på väggen. Vi har inte riktigt bestämt oss än.
Tjingeling!
I've forgotten to show you a christmas gift we got from our friends Anki and Micke. It's a flagstone with the text "Friends are forever". Now it stands in our window, but I think it will lay down outside somewhere when it gets warmer outside, or hang on the wall. We haven't decided yet.
Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

vilken fiiin! :D

kramelikram