Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, januari 04, 2011

Oootroligt bra dag.

Idag när jag kom till dagis och hämtade jack hade han gjort de här fina armbanden till mig. Han har sen tagit tillbaka de, och gett mig de igen och tagit tillbaka de....sista budet tror jag var att dinosaurie-armbandet var mitt och det till höger hans.
Vi hämtade ut ett paket som kom på posten till Jack. Det var från hans gudmor Maria.
Det innehöll ett fint grönt paket....
.....och ett hello kitty-paket.
Det färgglada paketet innehöll ett Blixten McQueen-pussel som vi la två gånger, innan det var dags att sova. Och 9 låtsas tatueringar.
Han ville ha den lilla elefanten i mitten på armen.
Hello Kitty paketet innehöll en fin tavla som Maria målat till honom...
"Jack och jätteballongen" heter den och är superfin!
Den är målad från ett av mina favoritfoton på jack, när han håller i en stor ballong inne på NK.
Nu hänger den fint på väggen bland alla andra tavlor. Som en egen liten minnes-vägg. Fint! Han blev så glad för sina presenter!
Tjingeling!
The two bracelets have my son made for me in kindergarden. Today we picked up a parcel that came for Jack. It was from his godmother, Maria. It contained a puzzle, fake-tattoos and a picture, painted by maria from one of my favourite photos of Jack. He was so glad! Toodeloo!

2 kommentarer:

lady thirty sa...

åh vad glad jag blir att du fotat hela öppna-paketet-proceduren! jättekul!!!
vad roligt att han gillade allt :D

kramelikramar

Daniel sa...

Tror han blir en smyckedesigner när han blir stor!