Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 31, 2011

Det här med mammadagar.

Jag tycker att man ska få några mammadagar att ta ut varje år tills man går i pension. För när jag är sjuk eller ledsen eller mår dåligt ringer jag och pratar med min mamma. Visst pratar jag med pappa också om jag är sjuk eller ledsen, men mest mamma. Visst hjälper det lite att ringa och prata med henne, men ibland när man är riktigt dålig vill man bara bli lite omhändertagen av sin mamma. Eller hur? Håller ni med mig? Tjingeling!

I think that all mothers should have "mum-days" until the retire. Because when I'm sick or sad or feel ill I call my mother. Of course I speak to my dad as well, but mostly my mom. It helps to talk to her on the phone, but sometimes when I'm really sick I'd like my mother to take care of me. Do you agree with me? Toodeloo!

Inga kommentarer: