Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, oktober 10, 2010

Lars Wallin & Acne loves Flora

Flora lanserades för första gången 1965, men försvann i början av 2000-talet. Nu kommer det tillbaka. Den nya förpackningens design står Lars Wallin i samarbete med Acne för. Är det inte lite kul?!
Tjingeling!

5 kommentarer:

lady thirty sa...

oj och jag som inte gillar smör...hm...

kram

Perny sa...

Jaha, jag som trodde att Flora hade blivit uppköpt av milda tror jag det var, men så var det alltså inte. Jag hade alltid Flora under slutet av 90-talet tills jag träffade Per som ansåg att margarin är roten ur allt ont och att man ska ha riktigt smör till allt.

När jag för något år sedan ville köpa flora igen så hittade jag inte det men då var det någon som sa att det blivit uppköpt så jag provade det märket och blev besviken för det var ju inte så gott som jag mindes. Men nu ska jag kanske våga mig på det igen :)

Linnea sa...

va kul med ett 'designat' smör! det måste jag köpa!

Zizzi sa...

Lady thirty: Du kan ju ha det som "bjud"-smör ;-) Sen kan du diska ur lådan och använda till att ha småsaker i?

Perny: Det försvann för att alla lätt-margariner och smör kom. Och flora var ABSOLUT INTE lätt, så de tog självmant bort det från marknaden. Jag åt flora när jag var liten, och tror att jag ska prova det igen, efter comebacken!

Linnea: Visst måste man nästan köpa det bara för att?

Daniel sa...

oj designat smör!! Måste testa! ;)