Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, oktober 30, 2010

30 oktober 2010

Idag var en riktigt rolig dag! Först träffades hela familjen upp i Spånga och tog familjefoto. Efter det gick vi till konditoriet bredvid och fikade.
Sen åkte vi till kista. Ovanför rulltrapporna till "Kids court" hänger denna stora, fina mobil. Vi gick till "Leklandet" och köpte tatueringar till jack.
När vi skulle gå ut därifrån gick vi förbi dessa "mini-present-apparater". Man väljer den apparat man vill ha nåt från, och stoppar sen in en tia, vrider om ratten och får ut en boll med en "Mini-present." Det fanns allt från svampbob-fyra karaktärer-bokmärken till tingeling figuriner. Jag och Johanna valde "Hello Kitty-ringar".
Johanna fick en vit med rosa rosett och jag fick en hel blå.
Sen klappade Jack lite på sin favoritsäng!
När vi kom hem blev Jack tatuerad. Vi valde en ros på handen. Tatuerad är det två till i familjen som blivit, men det berättar jag om imorgon. Tjingeling!

2 kommentarer:

lady thirty sa...

åååh! jag vill också ha en hello kitty ring! vilka fina!!!

kram

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Verkar varit en lyckad utflykt både för liten och stor!