Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, oktober 04, 2010

10 saker du kanske inte vet om mig.

1. Jag gillar att dricka kaffe ur kopp med fat

2. Jag gillar att betala räkningar! Inte när man tar fram alla räkningar, lägger de på en hög och loggar in på internetbanken och betalar de - nej - efterråt. Jag känner mig alldeles lätt och glad när alla räkningar är betalda.

3. Jag läser flera böcker samtidigt. Jag har 2 som jag läser vid sängen (beroende på humör) och en till och från jobbet. Men om jag läser en självbiografi läser jag bara en åt gången.

4. Jag gråter nästan jämt när jag kollar på film. Jag kan gråta åt en speciell mening.

5. Jag gillar att sitta på fik ensam. Förr, när jag gick i skolan, gjorde jag ofta det. Jag brer ut mig på bordet. Jag har min kaffekopp där, fikabrödet där, anteckningsblock där, penna där, mobil, kalender, bok där. Sen kan jag sitta och läsa, skriva och planera.

6. Jag använder min Moleskine som kombinerad kalender/scrapbook/dagbok.

7. Jag älskar att sjunga och sjunger så ofta jag kan; i duschen, på jobbet, när jag är ute m.m.

8. Nästa gång jag går till frisören ska hon få fria händer. Jag är trött på min frisyr och min färg. Vi får ser vad hon hittar på.

9. När jag är ensam hemma på kvällarna, och johnny jobbar, tittar jag alltid på chicflicks-filmer. Just nu håller jag på att titta på alla avsnitt av Sex and the city, för att sen se första filmen och sen köpa andra och titta på den, den borde ju komma ut snart.

10. Jag kan inte gå på bio utan att äta popcorn. Det är ett tillbehör jag måste ha.
Tjingeling!

2 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Kul att läsa!

Lady Thirty sa...

några saker var nya även för mig :)
även jag gillar när räkningarna är betalda :)

kramelikram