Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, september 11, 2010

Kulturnatten 2010

Hanna och Jocke var underbara och skjutsade oss till Uppsala idag, eftersom Johnny är sjuk. Så jag kunde se Marias utställning "Lady thirty i sagornas värld". Men först började vi med en korv.
Jack tyckte helt klart att Marias utställning var bäst! Först och främst för alla bilder, och sen fick han två ballonger också! Varav en av de faktiskt fortfarande är hel.
Här är en del av utställningen. Med jättefina bilder.
Där fanns fina prinsessor.....
..underbara mary poppins (det här är nog min favorit!)
Mannen som min son är döpt efter - Captain Jack Sparrow!Sen sprang jag in på Turistbyrån och köpte ett vykort av Marias förra utställning "Lady thirty loves uppsala".
Jag köpte även "Pelle Svanslös"-filmen till Jack. Tjingeling!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vad kul att se bilder tagna ur någon annans ögon :)

lilla korvmannen ;)han är så söt och det är ju så gulligt att man dör en smula när han berättar att han äter "chisp" :D

kramelikram & tack för att ni ville komma förbi!

fashionhaggan sa...

sötaste ungen jag sett!