Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, augusti 29, 2010

smink, tatuering och nicke nyfiken!

Hit åkte vi idag. Det är så fint på området, men vi ska försöka åka hit nån annan dag också, när det inte är så mycket folk, så man kan se lite bättre.
En tatuerare från "Lilla gatans tatuering" satt och ritade tatueringar till alla barnen.
Jack fick ett finskt lejon.
Medans satt jag hos Mist och blev 50-tals sminkad med eyeliner och rött läppstift.
Men Jack höjdpunkt på dagen var när han fick hälsa på Nicke Nyfiken. De gjorde "hi-five" två gånger och min lilla son sken som en sol.
Sen började det tyvärr ösregna, och vi var tvungna att springa iväg till bilen och åka hem. Det är ju inte kul att gå omkring i ösregn.
Vet inte om jag ska gå och lägga mig tidigt idag eller inte alls. För jag ska upp kl 2 och titta på Emmygalan! Tjingeling!
We went to "Filmstaden". There was a real tattoo-artist painting tattoos for the children. Jack got a finnish lion, while I was getting a 50s make up with eyeliner and red lipstick.
Jacks favourite moment was when he met Curious George. He shined like a sun!
Then, unfortunately it started to rain - a lot. We had to run to the car!
I don't know if I will go to bed early or not at all tonight. Because I'm getting up at 2am to watch the Emmy. Toodeloo!

3 kommentarer:

Perny sa...

Ameh, det var ju ingen efterbild på din sminkning. Vill ju se det!

Lady Thirty sa...

jag vill också se en efterbild :)
trist att det började att regna...

kramelikram

Little Rascal sa...

Aww, vad gullig han ar. :)