Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 14, 2010

shake a tailfeather

Idag ska jag, johnny och jack till American car show i Uppsala. Så idag bjuder jag på en lördagslåt; Blues brothers "Shake a tailfeather". Jag har som sagt jättesvårt att stå still när jag sjunger som ni kommer att se. Hoppas ni får en bra lördag! Tjingeling!

Today we are going to American car show in Uppsala. So today I give to you a saturday-song; Blues Broters "Shake a tailfeather". I have a hard time standing still when I'm singing, as you will see. I hope you will have a great saturday! Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

du är så duktig!
tack det samma för igår :) kul att ses även om det ibland bara blir en kortis!

kramelikram