Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, augusti 08, 2010

Micke 50 år

I fredags åkte vi ut till Ingarö och firade Micke som fyllt 50 år. Han önskade sig bara pengar till Hurtigrutten som han vill åka på. Så det fick han, i mynt i en spargris av oss. Jag hade ritat ett kort till honom också.
Här börjar alla samlas.
Jack spelade minigolf för första gången i sitt liv. Han tyckte det var jättekul! Men han använde inte klubban så mycket, han skjutsade in bollen genom hindren med handen istället. Och la ner bollen i hålet.
Sen badade han och några till. Det var ganska skönt i vattnet.
Micke fick sin drömbil i en minivariant. En Buick Electra. Jättefin!
Han ska också få åka en Viggen-simulator. Han fick fler bidrag till hurtigrutten, en konjak och en whiskey. Det var en jättetrevlig kväll. Vi fick sova över i en stuga han hyrt för oss.
Och på morgonen efter var det världens hotell-frukost vid deras husvagn, med kaffe, massa olika ostar, kex, vindruvor, räkor, bröd och annat smått och gott. Vi satt och små åt frukost från kl. 11 till klockan 16. Sen började vi åka hemåt. Tack för en trevlig helg! Tjingeling!
On friday we went to our friends. Micke celebrated his 50th birthday with bbq, bathing, and games. Toodeloo!

3 kommentarer:

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

härliga bilder! min man fyller 50 på fredag!

Lady Thirty sa...

kul med kalas!
gillar Jacks teknik när han spelar minigolf :)

kramelikram

Linnea sa...

ser trevligt ut!
den röda resväskan såldes första dagen jag var tillbaks från semestern (onsdags) tyvärr...