Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juli 23, 2010

Musik på Gröna Lund

Igår åkte jag, Johnny, Jack och Johanna till Gröna Lund. Vi började med lite mat på Tyrols Bakficka. Sen gick vi till dansbanan som har sånt här fint tak!
Vi gick dit för att lyssna på "The Playtones" rockabilly-låtar.
Jag frågade om jag fick ta kort på de, och de ville att jag skulle vara med.
Titanix spelade också på samma scen. Maria pratade lite med mig, och Jack total-charmade henne med många slängpussar. Han älskar ju musik!
Johnny och Johanna åkte Insane.
Jag och Jack åkte elefanterna, tuff tuff-tåget (nya berg-och-dalbanan för de allra minsta) och kärlekstunneln. Förra gången vi var på grönan var han så liten att han mest låg och tittade på alla lampor.
Det var en rolig kväll!
Jag köpte 4 muggar i souvenirbutiken till oss. Jack fick Elefanterna, jag tog radiobilarna, johanna ville ha popexpressen och johnny fick Insane. Tjingeling!
Yesterday me, Jack, Johnny and Johanna went to the tivoli and had a marvelous time! With music and lots of fun! Toodeloo!

Inga kommentarer: