Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juni 11, 2010

Pysslat!

Kommer ni ihåg de tre prylhyllorna jag fick förra lördagen? Nu har jag gjort i ordning en.

Här hänger den i min garderob. Nu kanske det är lite svårt att se vad jag gjort med den, förutom att jag målat ramen svart, så vi tar en närmare titt framifrån;

Jag limmade fast turkost papper med vitt mönster på varannan rad och brunt papper med vitt mönster på varannan rad. Nu innehåller den mina nagellack, tre parfymer, roliga tuggummin, mitt favorit halsband och 2 broscher. Ovanpå har jag lagt min fluga som jag ska börja använda så fort jag hittat en långärmad frack-skjorta som jag letat efter hur länge som helst. (Jag har en ärmlös).

SATC2-tavlan fick flytta in i hyllan bredvid min örhänges-tavla. Med mitt väsksmycke och manolo blahnik-cola burk. Tjingeling!
Do you remember the small shelfs I got last saturday? I painted one of them and glued paper on the back. Now it contains my nailpolishes, three perfumes, some gum and my favourite necklace etc. Toodeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vad fint!!!

kramelikram

Per sa...

Lite kuriosa om hyllorna: De är köpta i början av 80-talet, närmare bestämt på Fabriks-Köp i Kumla (En före detta skofabrik som gjordes om till en diverseaffär. Numera är det ett seniorboende i lokalerna.). På den tiden användes de till min samling av suddisar. Ser fasen så mycket bättre ut nu!

Perny sa...

Sicket jättelyft!!!

Jag vet inte, nu tror jag att jag vill ha tillbaka dom :D skitsnyggt verkligen, du kan verkligen det där med att snygga till saker och ge dem nytt liv. Inget du funderar på att satsa och livnära dig på ;)

Zizzi sa...

Lady thirty: Tack!

Per: Kul att veta lite mer om hyllorna :-) Kul att du tycker att jag gjort de fina!

Perny: Det skulle vara kul att livnära sig på att göra saker fina! Vad roligt att du tycker om mitt "lyft"!