Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juni 16, 2010

Nr 9 - "Single Ladies" Liza MinnelliJag blev såååå glad när det här klippet kom i filmen! (Det är inte jag som har filmat detta klipp!) Det är svårt att tänka sig att för något år sedan satt Liza Minnelli i rullstol och man visste inte om hon skulle kunna gå igen. Men hon gav inte upp, utan tog hjälp av sin danstränare och till slut kunde hon vara utan rullstolen. Och vem skulle inte vilja ha hennes underbara ben när man är 64 år?! Tjingeling!

got soooo happy when this clip came in the movie (I haven't filmed this) It is hard to imagine that a couple of years ago she was in a wheelchair, and nobody knew if she would be able to walk again. But she got help from her dancing-instructor and finally she got out of the wheelchair. And who doesn't want those georgeous legs at the age of 64?! Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

ja det här var nog bland det bästa i filmen :)