Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, juni 15, 2010

Nr 12 "Moses supposes" Gene Kelly och Donald O'connor

www.youtube.com/watch?v=TKlub5vB928

Detta klipp är ur "Singing in the rain" och jag älskar det för att Gene Kelly får det att se så lätt ut att dansa! Jag vill också kunna steppa som han! Donald O'connor är också bra! Själva filmen handlar om två stumfilms-skådespelare som ska gå över till ljudfilm, och i detta klipp är den manliga stjärnan (Gene Kelly) hos talpedagog. Tjingeling!

This is from "Singing in the rain" (one of my favourite movies) I love to see how easy Gene Kelly makes dancing look like! I also want to know how to tapdance! Toodeloo!

Inga kommentarer: