Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, maj 16, 2010

Utedag hela dagen!

Underbart väder igår! Vi var ute hela dagen i trädgården och krattade, rensade, planterade, klippte ner, vattnade, bar ved, bar skräp till komposten och drack kaffe. Mamma och pappa kom förbi en snabbis och fikade. Vi har fortfarande lite kvar att göra ute, men det får bli när vädret blir fint igen. Nu hänger regnet i luften, och då är det inte så kul att vara ute. Tjingeling!
Wonderful weather yesterday! We were out in the garden all day, raking, clearing weed, planting some flowers, cutting down some bushes, watering the plants, carrying wood, and drinking coffee. Mom and Dad came over for a cup of coffee. We still have things to do outside, but we have to wait for another beautiful day, because today the rain is in the air. Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

ja det var verkligen en helt underbar dag igår!!! fler såna tack :) speciellt nästnästa helg ;)

kramelikram