Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, maj 30, 2010

Mycket firande!

Idag var det mors dag, och jag blev väckt efter en liten sovmorgon med kaffe på sängen och denna blombukett som Jack hade plockat själv.
Lite senare kom han hem med den här och ropade "mamma" och när jag kom och skulle ta första steget uppför trappan, kastade han denna bukett till mig, nerför trappan. Det var ett annorlunda överlämnande av blommor. Men så är han ju 2,5 år och uppfinningsrik!
Så med födelsedagsbukett och mors dags buketter ser vårt bord så här fint ut. (Ignorera att vi inte har målat iläggsskivan än. Vi hittade den alldeles nyss och har inte haft tid, men det kommer.
Idag kom mamma, pappa och bror till oss och åt middag och kladdkaka. Jag fick födelsedagspresent av de: Denna parfym och pengar. Av bror fick jag 2 triss-lotter, men tyvärr ingen vinst.
Jag firade min mamma lite grann också. Hon fick de 2 första dvd:erna med Björn skifs som man kan köpa till expressen nu. Hon är lite tokig i Björn Skifs, så jag tyckte att det var en bra idé.
Det var en kul dag! Tjingeling!
Today I got 2 bouquets. The first one did my son handpick from the garden, the second one was bought. Then my mom, dad and brother came by for some food and cake. I got birthday-gifts; the perfume on the picture and money. From my brother I got 2 lottery-tickets. Of course I celebrated my mother to. Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

härliga buketter - den finaste var från Jack!
kul att bli firad i nästan en hel vecka :)

kramelikramar